TOP 10 - Nejprodávanější venkovní svítidla

Hledáte vhodná svítidla pro svůj venkovní prostor? Jako inspiraci jsme pro vás připravili žebříček nejoblíbenějších venkovních svítidel našich zákazníků.

TOP 1

Venkovní nástěnné LED svítidlo Gradus

Nástěnná LED svítidla ze série GRADUS jsou vhodná zejména do moderních exteriérů. Jejich minimalistický design a praktičnost se těší velké oblibě. Výhodou svítidel je možnost manuálního nastavení šířky světelného paprsku v horní i dolní části svítidla. Díky technologii LED jsou energeticky úsporné. Svítidla jsou vyrobena z kovu v antracitové barvě. Na výběr máte kulatý a hranatý model.

TOP 2

Venkovní stropní svítidlo MOPTI

Stropní bodová svítidla MOPTI působí elegantně a minimalisticky. Vyniknou zejména v moderním exteriéru. Mají stupeň ochrany IP 54, tedy jsou odolné nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i proti stříkající vodě. Jsou dostupné ve dvou velikostech a ve dvou barevných provedeních: černá a mosazná patina.

TOP 3

Venkovní nástěnné svítidlo Bird

Nástěnné svítidlo BIRD se hodí zejména do klasických exteriérů, využijete jej například k osvětlení fasády venkovských domů či na chalupu. Rustikální vzhled je umocněn jemnou zlatou patinou. Sklo na stínítku je matné, díky čemuž světlo dopadá rozptýleně. Svítidlo je oblíbené nejen pro svůj vzhled, ale také pro mimořádně výhodnou cenu.

TOP 4

Venkovní nástěnné svítidlo Mostar se senzorem

Série venkovního osvětlení MOSTAR má jednoduchý čistý design. Stylově zapadne zejména do modernějších venkovních prostor. Svítidla jsou vyrobena z kvalitních odolných materiálů (kov, plast) v barevné kombinaci tmavě šedá a bílá. V sérii naleznete několik zajímavých modelů: dvě nástěnné lampy (z toho jedna je se senzorem) a dvě stojací lampy různých velikostí. Svítidla nabízíme za mimořádně výhodné ceny.

TOP 5

Venkovní nástěnné LED svítidlo Radix

Nástěnná LED svítidla RADIX jsou oblíbená zejména pro jejich minimalistický design. Jsou převážně využívány jako orientační venkovní svítidla, například ke schodišti. Díky technologii LED jsou tato svítidla energeticky úsporná. V nabídce naleznete několik modelů v barvě: šedá, antracitová a mosazná patina.

TOP 6

Venkovní stojící svítidlo Copenhagen

Jednoduchý elegantní design, čisté linie, kvalitní provedení. To jsou hlavní přednosti svítidel ze série COPENHAGEN. Spojují se zde moderní prvky s klasickými, díky čemuž jsou svítidla vhodná do jakéhokoli exteriéru. Tělo svítidel je vyrobeno z kovu v matné černé barvě, plastové stínítko je čiré. Série obsahuje nástěnné a stojící svítidlo.

TOP 7

Venkovní nástěnné LED svítidlo Reto

Oblíbená nástěnná LED svítidla ze série RETO jsou ideální do moderních exteriérů. Jsou vyhotoveny v jednoduchém nerušivém designu, z kvalitních materiálů, jako jsou kov a sklo. Na výběr máte tři modely v černé matné barvě. Technologie LED zajišťuje energetickou úspornost těchto svítidel.

TOP 8

Venkovní nástěnné svítidlo Gaudi

Univerzální design vhodný do moderních i klasických exteriérů je velkou předností nástěnného svítidla GAUDI. Tělo svítidla je vyrobeno z kovu v matné černé barvě, plastové stínítko je čiré. Elegantní provedení vynikne v každém venkovním prostoru.

TOP 9

Venkovní nástěnné LED svítidlo Zaragoza

Venkovní nástěnná LED svítidla ZARAGOZA mají jednoduchý design s čistými liniemi. Stylově zapadnou zejména do moderních exteriérů. Svítidla jsou vyrobena z kvalitních odolných materiálů (kov, acryl) v antracitové barvě. Světelný tok proudí z vrchní i spodní části. Zajímavý světelný efekt přinášejí čiré pásky na svítidle. Vybrat si můžete kulatý nebo hranatý model.

TOP 10

Venkovní stojící „street“ lampa Split

Venkovní svítidla ze série SPLIT zaujmou svým designem, který je vhodný do moderních i klasických exteriérů. Moderní vzhled je zkombinován s rustikálními prvky. Z této série nabízíme na výběr celou řadu svítidel dle využití: závěsnou lampu, dvě nástěnné, stolní, stojící a také takzvanou lampu „street“, tedy pouliční o výšce více než 2 metry. Barevné provedení lampy je černá a čirá.

Věříme, že jsme vás naším žebříčkem inspirovali, ale pokud hledáte i jiná venkovní svítidla, v našem e-shopu vám nabízíme stovky dalších zajímavých modelů. Přejeme vám krásně prosvětlené večery :-)

 <<< předchozí článek      zpěť na všechny články     nasledující článek >>>

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies